//story of a young girl\\



Sakit Hati -,-
Saturday, 12 January 2013 | 3 comment(s)


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM -,-

Hallo fellas , lama tak buat POST kat sini dan BLOG pun dah mula berhabuk . HAHA . so ? anda apa macam ? harap semua dalam keadaan sihat oke ? ngee -,-

I'm DONE with my assigment by MR.SHAFIQ . Ouh , sangat penat sebab terlalu memerlukan banyak masa untuk menyiapkan kerja tersebut so , tenkieuuu for my bestie yang sudi jadi MODEL anis masa tu , YAYATT and AZHAR , big thanks babe =)

Berbalik kepada tajuk di atas , HAHA . Oke , That day macam biasa akan buka FACEBOOK untuk hilangkan boring , tetiba bila buka jee ada satu gurl ni KOMEN kat STATUS anis , kira dia MEMAKI dan agak kurang enak dibaca oleh kawan-kawan kat FACEBOOK termasuk anis sekali .

Pertama sekali tak terfikir pun kenapa pompuan ni tetiba macam tu ? tak kenal pun laa weii -,- siap cakap kita PERAMPAS BOY dia lagi . Pe hal minah ni kan ? Cakap dia banyak tau ! sejak bila pulak anis ada rampas BOY dia ? asal dia pun tak tahu apa lagi dengan BOY dia . 

So , setelah lama di selidik rupanya dia EX GF TUNANG anis , so ? apa masalahnya dengan anis kan ? PAST IS PAST , kenapa perlu macam tu ? kita kan pompuan settle laa cara pompuan kan bukan dengan cara memaki macam tu , tak tahu setahap mana aty anis ni boleh bersabar dengan kerenah orang macam ni , menyakitkan hati , bila discuss dengan tunang dia cakap akan settle prob ni nanti , soalannya "NANTI" tu bila ? Takkan nak macam budak-budak berebut jantan kot ? Ouhh my godd # 

Tak tahu sampai bila hubungan ni terus dilanda masalah macam ni , tidak ada kekuatan langsung untuk anis bertahan di luar batas kemampuan anis sendiri , Harap semuanya akan berakhir secepat yang mungkin -,-






Older Post . Newer Post