//story of a young girl\\



No Title -,-
Saturday, 5 January 2013 | 4 comment(s)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM -,-

Holla fellas , agak lambat sikit nak UPDATE BLOG sebab LINE ni lembab semacam -,-  *sabor jee lar*

Baru siap nak TUKAR INI TUKAR ITU kat BLOG ni , paling payah nak setting HEADER ni aigooo . So , hanya itu seja laa yang jadi . HAHA , cantik ? tak secantik HEADER anda -,-

Oke , selama dua hari ni anis hanya tahu MAKAN dan TIDUR *hishh , ada ke anak dara macam tu ?* HAHA , apa tak nye , bosan duk kat rumah je alamatnya BERISI laa badan kan ? HAHA . Fikir nak tunggu dapat kerja , tapi belum ada yang dapat *takpe , mungkin belum ada rezeki kan ?* Hmp , harap-harap laa dapat KERJA secepat mungkin , boleh juga bantu MAMA dan PAPA cari duit sementara masih ada kat sini   . Kawan-kawan sibuk belajar yang kat sini sibuk nak cari kerja . HAHA . Lantak laa apa orang nak cakap yang penting anis tak ganggu dorang kan ? 

Untuk masa ni tak ada benda yang di share , sengaja nak mengatalkan tangan taip post , HAHA -,-









Older Post . Newer Post