//story of a young girl\\



Helicopter Kecik
Monday, 7 January 2013 | 0 comment(s)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM -,-

Holla fellas ! Hari ini , dengan senang hati nak mencoretkan isi hati kat BLOG yang tersayang ni , Memandang kan KREDIT tak ada , so takda laa juga jawabnya nak TEXT kan ? lalalala -,-

Tiba-tiba terfikir nak buat POST tentang HELICOPTER KECIK ni , comeyy kan nama dia ? HAHA . Masa kecik-kecik dulu selalu nampak benda ni kat kampung nenek , suka terbang sana sini . Comeyy sangat , Rasanya nak jee tangkap benda ni kan ? Arwah nenek cakap ni HELICOPTER KECIK . Terkenang zaman dulu *masa kecik-kecik* . Bila dah besar baru tahu benda ni namanya PEPATUNG . HAHA 


Rasa macam nak kembali ke zaman kanak-kanak , tak payah nak ada sedih macam sekarang dah dewasa ni kan ? HAHA , macam masih nak main ngan abang , kakak and adik . Lalalalalala , cepat nyee masa berlalu -,-







Older Post . Newer Post