//story of a young girl\\



Tak Faham -,-
Thursday, 13 December 2012 | 3 comment(s)

Assalamualaikum Dan Selamat Malam -,-

Holla Fellas ! dah lama datin tak update BLOG yang sememangnya daa berhabuk dan kian tak comel ni -,- Walawehh ! HAHA *agak touching ayat itu* burrrrr ! 

Malam ni tiba-tiba rasa macam sedih tuh laa pasal nak meluah kat BLOG ni -,- BLOG ni jee yang faham , cehh , HAHA 

Story pasal kawan , teman , sahabat atau BFF . Pukulan yang sangat HEBAT apabila kawan sendiri daa mula sindir-sindir datin kat FACEBOOK . Mulanya , datin tak perasan sangat bila DIA post macam tu , tapi makin lama makin menjadi-jadi pulak yang POST , Malam before dia POST macam tu , kami ada TEXT about ONE GIRL , so , dia minta nasihat datin dan datin sebagai kawan haruslaa memainkan peranan juga kan ? datin nasihat , just forget about that girl . kira macam DIA ni CINTA BERTEPUK SEBELAH TANGAN laa , buat apa nak terhegeh-hegeh kan ? tapi , tanpa datin sedari nasihat tu tak boleh di terima oleh DIA , why not cakap terus terang kan ? supaya tak mendatangkan KECACATAN kepada PERSAHABATAN yang baru terbina ni .

Bila kawan daa mula macam tu rasa macam tersindir laa kan ? sebab semua DIA POST FACEBOOK pasal kami text malam tu , kalau korang ada tempat datin macam mana ? nak diam kan agak terlampau pada pandangan juga , adeh , keterlaluan ! Nak taknak kena sabar jee . Hmp -,-

Datin pun tak tahu macam mana nak cakap lagi , harap jangan laa PERSAHABATAN ni rosak kerana hal macam ni , sahabat tu penting buat datin -,-

BABAII FELLAS !

I LOVE PEOPLE WHO CAN MAKE ME LAUGH ,WHEN I DON'T EVEN WANT TO SMILE






Older Post . Newer Post