//story of a young girl\\



Shafie ♥ Syafiqah
Friday, 7 December 2012 | 1 comment(s)

Assalamualaikum Dan Selamat Petang -,-

Auw ! daa late sangat datin update blog ni , masih dalam MOOD BUZY satu keluarga kan :) Rindu datin tak ? HAHA *perasan ! Datin nak share gambar kawen kazen datin ni , fuhh ! Lambat sangat UPLOAD gambarnyaa -,- apa-apa pun just tengok laa ea . HAHA . enjoyy !

MALAM NIKAH DAN BERINAI ! 








MALAM PARTY DI DEWAN SRI LAMAG !









Selama 2 BULAN PERKENALAN , 5 TAHUN PERTUNANGAN , ini laa akhir kisah cinta mereka hanya dengan sekali lafaz . Semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat . AMIN :)





Older Post . Newer Post