//story of a young girl\\



Sabtu Yang Membosankan :3
Friday, 14 December 2012 | 3 comment(s)

Assalamualaikum Dan Selamat Petang !

Nampaknya datin akan meninggalkan sekali lagi BLOG ni sebab datin sekeluarga plan nak BERCUTI , waaaa ! nampaknya tak sabar nak jalan-jalan daa ni , nak ikut ? PM datin kat FACEBOOK . HAHA *joke* 

BTW , sabtu yang sangat membosankan -,- tak ada plan nak buat apa untuk hari ini , buka FACEBOOK | BLOG pastu tengok YOUTUBE , nampak sangat boring nyaa tu ! HAHA . 

TERIMA KASIH tunangku , sebab belikan COKLAT beraneka rasa . HAHA . Banyak dia beli coklat sampai anak buah datin pun nak ikut makan . Ngeee :)

Oke , sampai sini sahaja POST datin pada hari ini , harap kita akan bertemu lagi selepas PERCUTIAN datin ke sanaaaaaaaaaaaaa ! HAHA . I'm gonna miss you all :)

BABAII FELLAS :)


Doakan perjalanan datin sekeluarga selamat pergi dan balik ea :)




Older Post . Newer Post