//story of a young girl\\



Happy Bornday My Fiancee ツ
Thursday, 27 December 2012 | 0 comment(s)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG :)

Holla Fellas ! Petang baru dapat UPDATE BLOG , LINE tak berapa nak clear laa pulak , lambat macam siput sedut walaupun guna WIFI kat rumah . Aigooo -,-

Kelmarin dah tercapai hajat buat BDAY PARTY untuk fiancee tersayang walaupun apa yang di inginkan tak jadi tapi dah mampu buat dia TERSIPU MALU . HAHA . First tyme ni buat BUFDAY untuk dia , parents dia tak ada kat rumah tyme tuh , so kitaurank buat kat TAMAN jee laa , nanti tak manis pulak orang pandang walaupun kami ramai tapi macam nak buat PARTY LIAR laa pulak . HAHA 



BIG THANKS untuk kawan-kawan datin yang banyak membantu dalam menjayakan BUFDAY tu , AZHAR , EJY , SUL dan YAYATT . Jasa korang pun tetap di kenang juga walau tak dapat join bersama kerana ada hal yang tak dapat di elakkan SERA dan ZUREN yang akan kembali ke KK setelah 1 minggu cuti di kampung . HAHA .Semoga perjalanan anda selamat pergi dan kembali ke KK dear  :)





Older Post . Newer Post