//story of a young girl\\



HAPPY BDAY :)
Monday, 17 December 2012 | 1 comment(s)

Assalamualaikum dan Selamat Petang -,-


Datin datang nak UPDATE BLOG , HAHA . nampaknya percutian datin tertangguh kerana MAMA datin pergi kursus kat KK , OMG ! daa paking barang tahu ! tapi last-last pulak cancel , aigooo -,-

Oke , baru-baru ni MAMA dan UNTIE datin bufday so , kitaurank celebrate together , nak jimat konon kan , HAHA . agak simple dan tak boleh bagi suprise macam BUFDAY PAPA hari tu sebab agak kelam kabut . ngeee :P





Apa pun HAPPY BUFDAY for my mamy and untie , semoga panjang umur , murah rezeki dan semoga jadi IBU yang baik untuk anak-anak *nak nagis pulak* -,-









Older Post . Newer Post