//story of a young girl\\



Happen To Us -,-
Tuesday, 25 December 2012 | 2 comment(s)

Assalamualaikum Dan Selamat Petang -,-

Holla Fellas , How's day ? Hopefully korang sihat ea . Kalau datin ni , OMG ! kesejukan sebab tempat datin sangat sejuk , hujan memanjang mayb sebab KRISMAS kot ? apa-apa pun MERRY CHRISTMAS bagi orang kristian *hormat perayaan mereka , tak salah kan ?* 

The story will be start . HAHA . kelmarin kawan-kawan datang stay kat rumah , setelah lama tak bersua muka akhirnya terjumpa juga kan ? aiseh . HAHA . Oke , STOP ! berbalik kepada tajuk utama tersebut . Ngee -,-

Actually , keadaan agak berubah sedikit . kenapa ? maybe salah satu faktor sebab KAMI selalu gaduh , btw , itu dulu dan sekarang semuanya daa berubah . Dia selalu mengalah , tak cepat marah macam dulu nak di pendekkan kata EVERYTHING HAS CHANGED . Setiap saat tertunggu-tunggu text dari dia tapi bila daa mula berbalas text cepat sangat rasa bosan , rasa sayang tu daa hilang agaknya ? NO ! kalau boleh biarlaa rasa sayang tu kekal antara kami dua , setahun mengenal diri masing-masing dan sudah masuk 6 bulan kami bertunang takkan hilang macam tu sejaa ? LOVE , PLESS COME BACK . LOL ! -,-

Grrrr ! and tomorrow *26 DISEMBER 2012 / RABU* dia akan sambut BUFDAY dia yang ke 18 tahun , kira-kira nak buat suprise sikit kat dia . so , harap semuanya akan berjalan dengan lancar , doakan datin oke ? 






Older Post . Newer Post