//story of a young girl\\



EDIT :)
Thursday, 20 December 2012 | 1 comment(s)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM :)

Holla fellas , Nampaknya hujan memanjang di tempat datin ni , LINE pun LAMBAT macam SIPUT nak update BLOG pun daa tak boleh , HAHA *hujankan rahmat* 

Datin masih MOOD GERAM sebab percutian amat lambat . HAHA . tak sabar rasanya nak jalan-jalan . daa boring sangat kat rumah ni tau ! Hurm :( 

Sepanjang datin dalam MOOD macam ni datin duduk depan LAPPY dan EDIT GAMBAR . HAHA . Nak tengok ? tengok jee kat bawah ni tapi tak laa cantik sangat hanya sekadar nak hilangkan boring -,-





Berangan kejap berada di tempat tuh , HAHA -,- 

Dah lama tak BLOGWALKING , datin nak serbu dulu BLOG orang . Jom jalan-jalan cari pasal ? HAHA . Babaiiii :)





Older Post . Newer Post