//story of a young girl\\



2013 Is A New Beginnig ♥
Sunday, 30 December 2012 | 4 comment(s)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG -,-

Holla fellas ! Sihat ? Harap sihat laa hendaknya tidak kira dimana anda berada , cehhhh -,- 
Esok akan bermula laa hari baru kita kan ? daa masuk tahun 2013 ni . So , azam korang apa ? mesti laa yang baik-baik kan ? semoga apa yang korang nak tuh tercapai laa hendaknya . AMIN -,-

Before that , datin nak UCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA TAHUN 2012 sebab daa banyak beri datin makna dalam hidup , ea laa dah meningkat dewasa kan ? jadi dah boleh berfikir secara matang mana baik dan mana tidak . Walaupun kekadang terus membuat kesilapan tapi kita hanya manusia biasa dan tak ada yang sempurna . Yang buruk tuh datang daripada kita sendiri dan yang baik tuh datangnya dari ALLAH

Kepada FAMILY tersayang terutamanya , MAMA dan PAPA . Harap tahun 2013 ni akan terus jadi tabah lagi menjadi PARENTS kepada kami anak-anak MAMA dan PAPA , Hopefully MAMA dan PAPA akan terus membimbing kami menjadi anak yang SOLEH dan SOLEHAH walaupun amat berat untuk di pikul sebenarnya . Tanpa MAMA dan PAPA kami anak-anak takkan jadi macam sekarang ni -,-

TO MY BELOVED FIANCEE , I LOVE YOU  . HAHA . Harap hubungan yang terbina ni akan terus kekal hingga ke akhir hayat . Pesan : Jangan plan kawen awal sangat . HAHA -,-

Ouh , tidak lupa juga KAWAN-KAWAN tak kira di mana kita bertemu dan berkenal . Di sekolah , Facebook , Twitter , Blog dan yang sama waktu dengannya . HAHA . Terima kasih atas semuanya ea , jasa korang semua amat laa datin HARGAI dan AKAN KENANG SAMPAI BILA-BILA . Semoga kita akan terus jadi SAHABAT -,-




Say GOOD BYE TO 2012 and WELCOME 2013 , pleass be nice -,-






Older Post . Newer Post