//story of a young girl\\



♥ MY BABY ♥
Tuesday, 6 November 2012 | 3 comment(s)


Holla Fellas | Selamat Pagi :)

Hari ni punya lah sejuk , dari semalam hujan memanjang . HUJAN KAN RAHMAT ALLAH , aiseh . 
Oke , nampak tak gambar kat atas tu ? itu anak datin tau ! HAHA , perasaan ! actually tu anak buah datin . comeyy tak baby twin ni ? hhe . Rindu sesangat kat dorang dua , rasanya tanpa dorang rumah yang besar takkan ceria , betul tak ? dah tak ada BISING-BISING kat rumah , LARI-LARI kat rumah , hish , semuanya amat dirindui :)

Actually , dorang ni merupakan anak ABANG dengan KAKAK IPAR datin , tapi mungkin tak bersefahaman dorang pilih jalan untuk BERCERAI , kesian kat budak-budak kan ? masih kecil dah merasa kehilangan salah satu ahli keluarga , kekadang dibuat macam BOLA , kalau GIVE UP jaga anak hantar rumah SUAMI , budak-budak ni rasanya lebih manja dengan PAPA dorang :)

Tengok lagi gambar kat bawah tu , betapa comeyy nya durang , HAHA :)



[ NAMA KAMI MOHD HADI DAN MOHD HADIF ]


Rumah pun dah sunyi semasa ketiadaan mereka berdua yang sangat NAKAL ! harap dorang akan balik kat rumah datin lagi , bosan tanpa dorang . Sekarang hanya peneman SII KECIL ni , walaupun kecil tapi yang NAKAL mengalahkan STARRING TWIN tu , HAHA 


[ HAII NAMA SAYA `NUR BATRISYAH ]


Amboii , anak buah datin ni kecik-kecik daa FEMES , masuk dalam BLOG . HAHA
Sampai sini sejalaa CERAMAH saya pada hari ini , HAHA :)
BABAII FELLAS !





Older Post . Newer Post