//story of a young girl\\



Menegur ada 'BATAS'
Sunday, 25 November 2012 | 3 comment(s)

Assalamualaikum dan Selamat malam -,-

Grrrr ! TODAY IS THE WORST DAY FOR ME , ouhhh SHIT ! *tengah marah* . Oke , tajuk tu tiada kena mengena dengan gambar diatas . HAHA . Actually ada laa seorang MINAH ni yang suka MEMALUKAN ! *kenapa buat macam tu ?* Dalam dunia ni tiada siapa yang SEMPURNA kan ? Cantiknya orang tu pasti ada buruknya . Tahu laa ANDA lebih tahu tentang semua hal but pless laa PANDANG-PANDANG bila bercakap ea . DOSA PAHALA sendiri tanggung right ? kalau pun nak tegur just cakap depan-depan tak payah MAIN SINDIR-SINDIR kitaurank ! *siap POST kat FB lagi* . Waaa , nampaknya ANDA telah merasakan diri ANDA sempurna . kankankan ? 

Oke laa , Datin just app apa yang orang kata , sekurang-kurangnya boleh dijadikan panduan buat diri sendiri tapi cara ANDA itu salah , Cakap FACE to FACE kan lebih baik daripada macam tu , cakap-cakap kat orang , so , orang lain pun tertanya-tanya ANAK SAPA ? *si tutttt bin si tuttttttt* bangga sungguh ANDA menjatuhkan maruah orang lain . Perghhhhhh ! TERIMA KASIH -,- 





Older Post . Newer Post