//story of a young girl\\



♥ LAST CHANGE ♥
Sunday, 4 November 2012 | 8 comment(s)



Holla Fellas | Selamat Petang :)

Happy Sunday guyss , tak terlambatkan ? HAHA . Mendung kelabu seja kat tempat datin ni malas pun mula la melanda diri , Ngee . Oke nampaknya MOOD datin agak tidak terkawal pada hari ini angkara SOMEONE yang diberi nama ORANG HUTAN ! HAHA , merepek !

Bagus-bagus MOOD orang tengah HAPPY tiba-tiba you nak minta puji plak , apa hal you ? Hish tahunya nak EMO saja , P**ri** kot ? HAHA , dia lelaki apa plak dia nak tuttttttt kan ? mula laa nak merepek bila datang MOOD tak baik ni , Aish ! tak suka you :( 
Kalau ada MASALAH , why not kita share sesama kan ? nama jak da lama kenal tapi NGOK ! tak suka bila kemarahan tu di lepaskan tempat orang yang tak sepatutnya . HURM , Datin sangat PENAT ! macam laa dia sejaa yang ada PERASAAN dan MAHU DI FAHAM , yang kita kunuk tiada ? WTH !

BTW , dia lupa dengan JANJI yang dibuat so , IT's OVER !
Harap bahagia la anda dengan orang lain yang boleh faham PERASAAN anda itu !
Tengss for everything dude :)


P/S : Tak Nak Merapuh lagi , Dalam MOOD sedih :(


BABAII FELLAS :)






Older Post . Newer Post