//story of a young girl\\



♥ Jalan yang dipilih ♥
Friday, 23 November 2012 | 5 comment(s)

Assalamualaikum dan Selamat Malam -,-

Heyy , macam berbulan plak rasanya tak update blog kan . HAHA , korang rindu datin tak ? haha perasan pulak tu tau ! *sekali sekala* . Actually KEYBOARD LAPPY datin nie daa rosak sebab tu kena guna lappy mama bila nak update blog -,-

Berbalik kepada tajuk kat atas tu , HAHA . Datin sebenarnya dalam usaha memperbaiki diri sendiri , bukan nak jadi USTAZAH or WHATEVER tapi sedang berusaha menjadi yang terbaik , eih ? apa-apa jee laa . Kalau sebelum ni datin agak OPEN bila berjalan , sekarang nak biasakan diri dengan MENUTUP AURAT , cehh , kedengaran agak apa yee ? HAHA , korang nilai jee diri sendiri oke ? datin pun tak laa PERFECT sangat tapi tak salah kalau berusaha kan ? Datin hanya nak yang terbaik untuk diri sendiri -,-

[ Blue Ribbon , HAHA ]

[ Smile -,- ]

[ Besorr mata , HAHA ]

[ Blurr punya wajah ! ]


Jangan laa komen GAMBAR datin , tahu laa tak cantek , grrrr -,- 

Berubah kerana ALLAH , JUJUR dan  IKHLAS , bukan nak tunjuk-tunjuk , harap datin akan terus begini , AMIN -,-





Older Post . Newer Post