//story of a young girl\\



♥ A I E O U ♥
Monday, 5 November 2012 | 0 comment(s)



Holla Fellas | Selamat Pagi :)

Entah apa-apa laa tajuk tu kan , datin nak ajar membaca kot ? HAHA , WHATEVER laa ! actually datin sangat HAPPY masih ada orang yang SAYANG kat kita , Ngee , sepa ? PARENTS laa kan , sentiasa memahami kehendak anak-anak durank , TERIMA KASIH MAMA , TERIMA KASIH PAPA . I LOVE BOTH OF YOU ! [ OH MY ENGLISH ! ] . Masa-masa sedih macam ni , selalu teringat kat ARWAH NENEK , sebab tyme nenek masih ada , dia selalu ada disisi membuat JOKE supaya tak sedih , apalagi kalau mama ngan papa marah , nenek laa tempat meluah , RINDU ........................................... :(


TO BE CONTINUE ..................................... :)

P/S : Buat budak-budak SPM dan STPM GOOD LUCK k , tak terlambatkan ? HAHA 


BABAII , nantikan sambungannya . HAHA :)







Older Post . Newer Post