//story of a young girl\\



♥ HENTIKAN GANGGUAN ! ♥
Friday, 2 November 2012 | 0 comment(s)


Holla Fellas | Selamat Malam :)

Salam Jumaat Semua , Tempat datin hujan saja memanjang menyebabkan mata mengantuk dan terasa malas nak buat kerja , LINE kat rumah pun LEMBAB MACAM SIPUT , HAHA , lantaklaa tiada juga peduli kankankan ?

Tadi , semasa menjelajahi dunia GOOGLE ada sesuatu yang buat datin macam nak jadi AVATAR , aiseh , HAHA . Actually ini tentang MARUAH PEREMPUAN tau ! kenapa nak buat perempuan macam tu ? perempuan ni kan SANGAT BERHARGA , why not korang pun turut serta hargai perempuan , bagi yang lelaki , korang ada MAMA kan ? ada KAKAK kan ? ada ADIK gurl kan ? kalau nak buat macam tu sekali pun PANDANG-PANDANG laa juga sekeliling alam . Kalau bukan perempuan korang takkan lahir kat dunia ni juga kan ? Hish , datin emosi laa pulak . HAHA :)




So , yang perempuan pun kalau boleh jangan laa nak MODEN sangat sampai buat orang MENJOLOKKAN MATA kat korang , kita ada HARGA DIRI kan ? jangan biar lelaki terus buat macam ni kat kita , Pastu datin siap nampak satu CAKE tu dengan pengang GURL punya Tutttttttttttt , kenapa nak buat macam tu ? nak tunjuk korang pandai buat CAKE macam tu ke ? tak payah laa weii , nanti orang pikir korang tu GILA SEKS pulak , haaa , kan daa kena balik !

Kalau rasa-rasa POST ni agak MENYAKITKAN HATI , datin MINTA MAAF mayb agak terikut perasaan ketika menaip [MEMANG PUN] , Harap HENTIKAN perkara ini buat malu ajee tau !


P/S : Tak boleh salahkan LELAKI 100% sebab yang lain nya berpunca daripada PEREMPUAN sendiri , bukan menyokong cuma memberi pendapat :)


BABAII FELLAS :)







Older Post . Newer Post