//story of a young girl\\



♥ BARU -,- NEW ♥
Wednesday, 14 November 2012 | 0 comment(s)


HOLLA FELLAS -,-

Long time no see haa ? jyeah , datin menghilang agak lama dan setelah kemunculan datin ni kembali BLOG pun dah agak berubah sikit , HAHA . Cantik tak ? actually kaler PINK tu tak boleh di elakkan kerana memang dah menjadi kegemaran datin , harap korang pun sedap mata memandang laa ea , ngee -,-

How about my HEADER ? cantik tak ? daa , datin tukar lagi ni , sebab bosan melanda diri jadi fikir nak mengatalkan tangan dulu , HAHA . apa-apa jee laa kan ? kepada RAKAN-RAKAN BLOGGER yang sangat datin SAYANG selalu MELAWAT dan FOLLOW semasa ketiadaan datin , terima kasih erk -,- datin nak balas dendam ni  *tunjuk tangan*  HAHA 




Kepada semua UMAT ISLAM , datin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH , sekiranya datin ada kesilapan harap dimaafkan sebab kita semua nak BUKA BUKU baru kan ? -,-






Older Post . Newer Post