//story of a young girl\\



Apa STATUS saya sebenarnya ?
Monday, 26 November 2012 | 4 comment(s)

Assalamualaikum dan Selamat Malam -,-

Bertemu lagi kita dalam rancangan "THE DIARY OF A YOUNG GIRL" haha , whatever laa kan ! Tangan datin sangat rajin hari ini walaupun datin agak deman sikit , ngee -,- . Oke , berbalik kepada tajuk utama kita ea , Actually tak tahu macam mana nak mulakan cerita yang agak sedih ni  *sedih kee ?* sedih laa sangadd ! . Hmp , rasanya baru sekejap dirasa BAHAGIA namun sekejap juga laa bahagia tu berlalu . Kenapa erk ? Someone ada jawapan tak ? I need an answer -,-

Semuanya bermula dari sini . Ada orang ni INBOX datin kat FB . First nak kenal-kenal , then tanya kat datin SINGLE or TAKEN ?  terasa berat jee tangan datin ni menaip . Tetiba datin terfikir *kalau single tak mungkin , kalau taken mana BF nyaa ?* datin terus OFFLINE FB sebab malas nak fikir lagi . Hidup ni masih panjang lagi dan bagi datin tak perlu untuk rasa sedih macam ni tapi semuanya amat menyakitkan hati datin sendiri -,- Macam ni ke yang dikatakan INDAH BERCINTA SELEPAS NIKAH ? tapi kenapa beginning nya sangat PAHIT UNTUK DITELAN weiiii , STOP ! *diam sekatika* kalau datin dibiarkan , memang melalut laa datin ni sampai esok kan ? HAHA . Tired of this , seriously -,-

Jangan tanya kenapa ! kbaiii -,-


THEY ASKED ME IF I'M SINGLE , TAKEN OR WHAT ? I ALWAYS SMILE AND REPLIED , " I'M RESERVE FOR THE ONE WHO DESERVE " -,-









Older Post . Newer Post