//story of a young girl\\



♥ Tetiba baa ! ♥
Tuesday, 16 October 2012 | 0 comment(s)



Selamat tengahari guyss :)

Tetiba aku moody bila bangun pagi , kenapa erk ?
kenapa aku tetiba macam tuh ? pelik ni ! aku sendiri netau !
Sekarang ni , ramai sangat COPYCAT tau ! 
tak cukup nak jadi diri sendiri , mahu lagi jadi orang lain . 
Pastu suka buzy pasal urank ! cakap yang bukan-bukan dekat orang lain ,
tak apaa , "What comes around , comes around" jugaa tu :)
Sabarr sejaa kan bilang sii mama :)

One Day aku ndak text sama yang tersayang ,
mayb . dua-dua perlukan ketenangan , tanpa gangguan .
Hurmm , rindu dia btw :(
Tiada benda mahu di cakap lagi kan ?
it's OVER !


Babai | Selamat Tidur tengahari :)








Older Post . Newer Post