//story of a young girl\\



♥ SELAMAT HARI RAYA HAJI ♥
Thursday, 25 October 2012 | 2 comment(s)


Ho||a Fe||as :)

Today , baru ada kesempatan nak taip POST kat cni ,
banyak kerja kena buat dalam satu hari ni , kemas satu rumah , HAHA
ea la , bisukkan nak raya daa , jadi mesti ready :)

Dalam-dalam menyiapkan diri nak RAYA ni ,
tiba-tiba teringat kat ARWAH NENEK
mesti BEST kalau NENEK masih ada macam dulu ,
boleh kumpul-kumpul , rindu sangat macam dulu :(
kekadang kalau teringat tue semua , laju jee air mata ni mengalir tau !
sedih sangat , nak macam dulu :'(



Nie gambar ARWAH NENEK dan adik kepada ARWAH NENEK 
miss sangat kat NENEK
comeyy kan ? HEHE , rindu GELAK TAWA nenek tu ,
sangat funny .



Datin sayang sangat kat nenek , HEHE 
| AL-FATIHAH |

For all fellas , SELAMAT HARI RAYA HAJI :)
bagi-bagi yang ayam ea , HAHA 

BABAII :)




Older Post . Newer Post