//story of a young girl\\



♥ New Look ♥
Wednesday, 10 October 2012 | 0 comment(s)



Good Morning Guyss :)
Awal saya nak UPDATE blog yang sememangnya dah berhabuk , HAHA
Blog sepa laa tuh kan ? Ngee 
Tengok blog saya , baru sudah di buat , 
Haa , punya maen penat nak buat jadi cantik :)
Tapi hasilnya berbaloi laa kan . walaupun tak secantik blog korang tuh :)

Kelmarin durank YAYATT sama TYERA ada pigi umah ,
On9 , tak laa terlayan sangat . siaw guyss !
Rindu sama durank tuh , dah lama tak stay sama-sama ,
Buzy ngan F6 durank , HEHE :)
ada masa baru dapat sama-sama .

Ngan yang HUSBAND , kitaurank tak gaduh-gaduh daa ,
pandai dia memujuk skunk , tak cepat marah macam dulu ,
hope , akan macam ni sampai bila-bila ,
Tak payah ada sesi pujuk memujuk daa . HAHA :)

Hmp , tu jee la nak type , nak sambung cantikkan BLOG lagi :)
Buat yang terus singgah kat BLOG ni , tengss yaa :)

#  BABAII  #










Older Post . Newer Post