//story of a young girl\\



♥ MY MAGIC MAN ♥
Sunday, 28 October 2012 | 2 comment(s)



Holla Fellas | Selamat Tengahari 


Masih dalam MOOD RAYA lagi tak korang semua ni ? Buat yang masih dalam MOOD RAYA tu , teruskan makan DAGING LEMBU tu sampai habis . HAHA . Jangan sampai sakit daa laa yee :)

Wanna share something , setelah berbaik semula dengan yang tersayang , mesti laa DALAM HATI ADA TAMAN , BERBUNGA-BUNGA daa yang hati ni , HAHA , kitaurank tak sah kalau tak gaduh walaupun dah masuk 4 BULAN BERTUNANG :) . Pelikkan ? orang lain bersama HAPPY jee memanjang kalau kami MACAM ANJING DENGAN KUCING . tak ada persefahaman kee ? entah laa . Tapi semuanya nampak OKE setelah dia banyak berubah . Harap EGO dia akan di buang ke dalam LAUT sejauh yang boleh . HAHA . Sangat TIRED juga kalau gaduh saja , lebih baik makan COKLAT daripada layan dia yang merajuk minta manja , kankankan ? Tapi BEST juga kalau dia merajuk sebab pandai datang rumah membagi COKLAT , mengambil hati laa tu :)

Kekadang terfikir juga , kalau daa KAWEN nanti takkan laa benda yang sama saja akan kami lalui kalau masing-masing tak berubah , kan ? naik bosan juga kalau 24 JAM bertengkar , Sometimes kami akan berbincang , terutamanya DATIN ANIS ni , napa ? sebab datin taknak KAWEN AWAL , kalau boleh nak dia tumpuh perhatian pada pelajaran dulu sementara itu datin nak kerja , HAHA . terbalik ? memang laa , kata MAMA ngan PAPA tak salah kalau saling tolong menolong , tapi EN.AMIR datin tu taknak sebab nak kerja secepat yang mungkin dan kawen terus , awal sangat kan bunyinya ? DUP DUP DUP bunyi jantung datin bila hal kawen ni di cakap , gerigau tau , datin ni nakal dan sangat manja , macam mana nak jadi ISTERI dan MENANTU yang baik ? silap-silap terbalik rumah bakal mentua datin tu . HAHA





Tu GAMBAR EN.AMIR , HAHA . Dia MY MAGIC MAN yang di cari-cari selama ini . Finally , dijumpa juga dia kan ? dia ni MAN KIDAL , HAHA . tengok tu pegang gitar pun KIRI . bakal-bakal jadi MAN KIDAL laa tu , kankankan ? apa-apa jee laa datin merepek ni :)
Datin SAYANG kat dia , CINTA ? apa tu ? tak paham laa , kitaurank akan BERCINTA selepas KAWEN  kot , aiseh . HAHA . perasan memanjang laa :)






And Finally , dia akan jadi SUPERMAN datin , walau tak HENSEM macam SUPERMAN sebenar tapi dia sangat baik dan penyayang , jangan bila dah kawen kena pukul dan kena marah-marah daa laa , HAHA . mank nak pisah laa jawabnya , ada kee ? HAHA . merepek !

Oke laa Fellas :)
Datin nak OUT dulu , datin tengah MOOD HAPPY ni , thats why datin nak luah apa yang terbuku dihati datin hari ini . HAHA , apa-apa jee laa kan ? tengss for reading :)

BABAI :)






Older Post . Newer Post