//story of a young girl\\



♥ Merepek Seja ! ♥
Saturday, 27 October 2012 | 0 comment(s)

Ho||a Fe||as :)

Jam menunjukkan dah pukul 11.34 tapi mata belum mahu bertutup , tambahan lagi TEXT dengan yang DUDE , naa kompom takkan tertidur , banyak betul yang story , seolah-olah bertahun lamanya tak berhubung , HAHA . Naa , mulai laa aku merepek daa malam ni . Actually dah menguap untuk yang kesekian kalinya namun mata tak mahu bertutup . Kenapa erk ? 

One day sangat penat dengan acara di rumah lagi , jam 2 baru dapat tidur pulaknya , terbangun jam 10 , wow ! pompuan kaa juga tu ? HAHA , bangun-bangun jak terus cuci piring , penat tak terkata . Aiseh , macam aku pulak yang CHEF kat rumah . HAHA . Bajet minta puji dulu :)

BLOG ni ada berubah lagi tak ? HIHI . Actually fikir-fikir nak TRY guna BLOGSKIN , tapi rasanya buat ikut KREATIVITI sendiri lagi OKE kot ? HAHA . Cantikkan ikut cara sendiri , kan ? otak pun makin binggung laa jawabnya , banyak TUTO yang datin ikut , semua cara lama . Haa , naik benggang juga kalau di cari-cari tak jumpa . HAHA

Hmp , mata ni nampaknya meminta untuk ditutup sudaa , so , nak tidur laa jawabnya , Ngee .
Oke guyss ! Datin nak sleep dulu laa , tetiba aku merepek sikit malam ni , HAHA
GOOD NITE all :)
Have a nice dream , MUAH ! Flying kiss :)

BABAII #






Older Post . Newer Post