//story of a young girl\\



♥ Jalan-Jalan ♥
Thursday, 11 October 2012 | 0 comment(s)



Haiii , 
Hmp , sangat tired ni , banyak yang kerja :)

Want to share something , HEHE .
Kelmarin saya ngan FIANCEE pg jalan-jalan ,
setelah long tyme tak jumpa , RINDU sangat kat dia .
Kitaurank jalan-jalan menjelajah dunia , HAHA
Trepnyaa nie , Ngee .
Macam nemau benarkan hari ini berlalu , 
Paduhh baa yang ayat , tetiba sakai . HAHA
Before dia hantar balik , dia belikan lagi AISKRIM ,
Nyum nyum , HAHA . 
Hujan-hujan pun makan lagi sejuk-sejuk ,
Hmp , bila dah balik rumah , rindu lagi pula . HAHA 
Hope , kitaurank akan terus bahagia macam ni , paduhh ! :)

Haaaaa , mac lagi busan stay kat umah sejaa ,
Bila laa dapat kerja ? 
i'm Out ! nanti UPDATE lagi .
BABAI #





Older Post . Newer Post