//story of a young girl\\



♥ Fuhh ! PENAT nyaa ♥
Saturday, 20 October 2012 | 0 comment(s)


Hyee Fellas |

Apa MOOD anda pada hari ini ? HAHA
Harap oke laa erk ! ^^

Hurm , kelmarin datin anis ni berjalan-jalan mencari angin , HAHA
tetiba dalam perjalanan dari KAMPUNG hendak ke BANDAR
hujan laa pulak , terasa macam nak patah balik jee . 
dalam kereta , tidur jee kerja . Seronok apa , sejuk-sejuk lagi , kankankan ?
Sesampai jee kat sana , tempat pertama dituju kat MALL tu laa ,
nothink special laa , kat sana ada pameran KERETA ANTIK , nak bergambar 
hujan laa pulak , hiskhisk , buat kempunan jee tau ! HAHA
nak jalan-jalan kat tempat lain tu lagi tapi hujan jee memanjang ,
so , duduk kat restoran . MAKAN laa , takkan lipat baju plak kat sana , HAHA
Satu pelayan tu , memandang semacam jee , pelik kaa wajah datin anis ni ? Ngee 
tetau laa kan , ada-ada jee ni orang !

One day , spen tyme kat BANDAR , stay kat rumah untie kejap , 
sambil-sambil lawat NENEK kat sana , bila jumpa ngan UNCLE jee ,
tak jadi nak pulang , banyak sangat STORY MORY beliau-beliau ni ,
kankankan , before balik kampung , jalan g kejap beli barang-barang ,
so , kitaurank pun sampai kat rumah daa malam , terasa ngantuk sangat !
Perjalanan jadi tak seronok sebab HUJAN memanjang .

Saya beli apa ? banyak sangat ! HAHA
sampai tak cukup tangan , ngee :)

Oke laa , Sampai sini sejaa CERAMAH DATIN ANIS pada hari ini , 
harap segala ceramah dapat menjadi iktibar kepada semua , HAHA
perasan memanjang tau ! 

BABAI | SALAM :)





Older Post . Newer Post