//story of a young girl\\



♥ Chubby Menjadi Pilihan ♥
Monday, 15 October 2012 | 0 comment(s)



Selamat Pagi CIKGU , HAHA :)

Tetiba awal sangat saya nak POST kat BLOG ni ,
rasa bosan melanda daa :)
Keyy , kembali kepada tajuk kat atas , cehh . tetiba :)
HAHA .

Ramai lelaki cakap tak suka pompuan yang chubby , kenapa erk ?
Pompuan yang chubby , comel apaaa kan ?
sekarang ni , pompuan cantik bukan teras untuk dicintai ,
yang penting hati , kalau nak harap RUPA jee CANTIK tapi
HATI busuk macam LONGKANG , paa barang , kankankan :)
Susah nak cari pompuan yang betul baik sekarang ni ,
susah juga nak cari lelaki yang setia . semua sama , tak ada beza
So , pandai-pandai laa pilih kawan :)
Cehh , tetiba bajet ustazah plak . HAHA

Kalau daa dapat yang cantik , jangan laa tinggalkan dia
untuk yang lebih cantik , mayb , yang cantik sederhana tuh lebih baik :)
terima seadaanya apa dia :)
kita pun tak PERFECT sangat , etchingg :)

Oke laa , POST , post juga , solat jangan lupa :)
HAHA , paduhhh , babai guyss !







Older Post . Newer Post