//story of a young girl\\



♥ Cepat SEMBUH sayang ♥
Sunday, 21 October 2012 | 0 comment(s)


Mownink Fellas | 

How's today ? MONDAY , mesti yang budak skula tu HATE sangat kan ?
yelaa , perhimpunan mesti di adakan . HAHA ^^
Today not in MOOD ! moody jee pulak , kenapa erk ? Hmp .

Last nite baru plak kitaurank TEXT , itupun dia yang INTRO .
tak ada maknanya datin yang mula . HAHA ^^ 
tapi kejap jee kita text sebab dia kata dia sakit , 
tetiba lak tak sedap hati , nak call ? laa takut pg skula plak budak tu . 
hope dia akan baik-baik sejaa . Risau juga bila tak ada dekat dia 
time-time dia macam gitu . 

Sedar tak sedar JUMAAT ni daa nak RAYA kan ?
Hmp , pastinya akan BUZY sebab pada malam tu nanti akan 
ada acara kat rumah , kazen daa nak kawen kan ,
so , buat hantaran laa , Harap semua akan berjalan dengan lancar 
Datin ni , pasti buzy tolong mama kemas rumah . HAHA ^^

Btw ,
harap fiancee tersayang tu akan cepat sembuhnya :)

BABAI fe||as :)




Older Post . Newer Post