//story of a young girl\\



♥ Apa salah saya ? -,- ♥
Tuesday, 30 October 2012 | 12 comment(s)



Holla Fellas | Selamat Tengahari :)

Datin sempat BLOGWALKING dan taip POST kat sini sekadar nak meluahkan isi hati hari ini -,-
tetiba macam nak MENANGIS pulak , kenapa erk ? actually , datin sedih sebab ada orang sedang dalam usaha menabur FITNAH , kenapa dia nak buat macam tu ea ? apa salah datin ? hmp , kekadang mengalir juga air mata kalau fikirkan balik hal tu . Apa laa sangat dia tak puas hati kat datin ni ? datin ada salah ke kat orang tu ? atau datin ada terambil hak dia ? Lebih baik cakap terus terang daripada cakap yang bukan-bukan macam ni , seolah-olah cuba nak ROSAKKAN NAMA BAIK KELUARGA datin dan HARGA DIRI datin pulak , apa salahnya cakap FACE TO FACE kan ? kita ni PEREMPUAN tau , tak baik juga orang tengok kalau dia terus macam ni . BERMANIS MUKA depan datin pastu kat belakang cakap yang bukan-bukan kat orang lain sampai kawan-kawan mula menjauhkan diri dari datin -,-

Actually datin bukannya nak BAJET BAIK or WHATEVER tapi kalau boleh STOP laa buat macam ni , hal ini boleh buat keluarga gaduh tau ! nanti apa orang lain cakap ? hmp , selesaikan cara baik laa , tak perlu cakap macam tu , kecil hati datin kena cakap macam tu -,- . Mama cakap kalau benda tu tak betul buat apa fikir tapi masalahnya hal ni daa buat orang lain salah sangka kat datin , tempias tu kena balik kat datin . Datin tak sempurna sangat tapi dah mencuba menjadi ANAK yang BAIK dan INSAN yang BERGUNA juga . 

Hope , masalah ni takkan berlanjutan lagi . Terus Terang datin cakapkan , datin bertunang bukan sebab datin KENA TANGKAP BASAH or PREGNANT tapi sebab kehendak keluarga . kita cuma mampu menurut , tak semua orang kawen muda sebab itu seja , HIDUP INI ADA KARMA , WHAT COMES AROUND COMES AROUND juga . just think ! NOBODYS PERFECT right ? [OH ! MY ENGLISH]

Oke laa datin taknak laa berceramah panjang lebar , nanti dicakap BAJET USTAZAH pulak , saja nak bagitahu SAKIT TELINGA mendengar umpatan orang sekeliling . Hentikan la fitnah tu !




Apa-apa pun datin tetap anggap orang tu SAHABAT walaupun telah menguris hati datin sedikit demi sedikit -,- . Harap kita akan terus menjadi baik didepan mahupun belakang orang lain :)



P/S : Mayb , dia nak kat fiancee datin kot ? atau datin lebih cantik dari dia ? HAHA 
Tak ada laa , JOKE ! nak gembirakan hati sendiri -,-


BABAII FELLAS :)






Older Post . Newer Post