//story of a young girl\\



♥ SELAMAT HARI RAYA ♥
Monday, 27 August 2012 | 0 comment(s)


Assalamualaikum Dan Selamat Petang ,

SELAMAT HARI RAYA saya ucapkan kepada semua umat islam yang menyambut hari raya ,
mac belum terlambat untuk saya ucap kan ? HAHA =)
Raya tahun nieyh , tema kami sekeluarga warna BIRU , anda bagaimana ? HAHA

Raya kami tahun nieyh tidak macam tahun-2 lalunya , setelah banyak orang tersayang tinggalkan kami ,
tahun yang buruk untuk kami =( 
Walau semuanya berjalan seperti biasa , namun kegembiraan tuh tak terasa ,
apa laa yang boleh buat kami gembirakan ?
Sedih sangat rasanya bila tengok orang lain gembira dengan keluarga hari raya nieyh ,

Haa , saya ada UPLOAD gambar juga tau ! HEHE ,
tengok laa , betapa birunya kami sekeluarga , HAHA =)
Tak laa cantik baa kan , tapi boleh-2 laa .


[Adik beradik perempuan saya]


[Berkumpul di rumah Nenek]


[Sederhana Seja kan ?]


[Kajen-2 baa kan]


[Papa dengan Mama]


[Anak buah kuh , HAHA]


Tahun nieyh , tak nak buat OPEN HOUSE !
HAHA , takdaa yang menyeronokkan untuk kami semua ,
dan semoga , kami sekeluarga akan terus gembira tanpa orang yang tersayang ,
SAKAI ! HAHA =)

Babai # SELAMAT HARI RAYA maaf zahir dan batin ,
ada silap dan salah harap di maafkan yeah ! =)






Older Post . Newer Post